Vertrouwenspact
Image default
Bedrijven

Wat is goede Hosting?

Wat is goede Hosting?

Goede hosting is in principe hosting dat een betrouwbare en goede service verleend. Tegenwoordig zijn er best veel aanbieders en is de keuze soms moeilijk te maken, want voor welke hosting kies je en maak je dan wel de juiste keuze? Dat en meer behandelen we in dit artikel.

 

Hosting

Iedereen die een website heeft of deze wilt oprichten, heeft hosting nodig. Hosting zorgt er namelijk voor dat jouw website online vertoond wordt. Je website plus de content die je erop hebt geplaatst, moet ergens opgeslagen worden en zij kunnen dat voor je regelen. Het is ook mogelijk om zelf thuis een server neer te zetten, echter is dit veel te veel gedoe. Vandaar dat men liever voor een hostingprovider kiest met een eigen datacentrum waar genoeg servers aanwezig zijn om heel veel websites online te houden.

 

Nog een voordeel van het nemen van hosting is dat wanneer er zich een probleem voort doet, dat zij dat ook voor jou oplossen. Ze hebben namelijk speciaal personeel dat hier veel verstand van heeft. Problemen die zich voort kunnen doen zijn, een trage site, dat je site offline is en dus niet bereikbaar, of dat er bepaalde functies niet werken. Het enige wat je dan hoeft te doen om dit probleem op te lossen, is naar je hostingprovider bellen.

 

Welke Hosting raad je aan?

Persoonlijk maak ik gebruik van Indugas webhosting. Ik heb een webshop waarop veel content, plaatjes et cetera opstaat. Tevens heb ik veel dataverkeer naar mijn webshop toe. Ook bezit ik over enkele blogs en informatieve websites. Alles host ik bij indugas en daar ben ik erg tevreden over.

 

Het is belangrijk om goed te vermelden wat voor website je precies hebt. Dit meld je aan je hostingprovider. Zij kunnen je dan goed voorzien van duidelijke uitleg en geschikte pakketten voor je samenstellen. Is de prijs te hoog, informeer dan eens bij een andere hosting en leg de prijzen naast elkaar.

 

Meer weten? Ga dan naar:

www.Indugas.nl

 

Volg de link voor info : link